Forenom SHG:n majoituskumppaniksi, etuja SHG:n osakkaille ja jäsenille

Majoituspalveluja tarjoava Forenom ja Suur-Helsingin Golf (SHG) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa SHG:n edustuspelaajat majoittuvat kilpailumatkoillaan Forenomin tarjoamissa majoitusratkaisuissa.

SHG:n osakkaille ja jäsenille on tarjolla edullisempia majoitushintoja.

Forenom on johtava yritysmajoituspalveluiden toimija tarjoten 17:n vuoden kokemuksella majoitusratkaisuja Pohjoismaissa, yhteensä yli 6000:lla asunnolla ja huoneella. Yritys majoittaa vuosittain yli 100 000 vierasta ja palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita.

Yrityksen liikevaihto 2017 oli 82 miljoonaa euroa, ja sillä on 350 työntekijää sekä toimistoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Majoitusvaihtoehdot kattavat kolme eri kategoriaa – kalustetut asunnot, aparthotellit ja hostellit, joista löytyy sopivia ratkaisuja jokaiseen budjettiin sekä tarpeeseen, joko yhdeksi yöksi tai vaikka koko vuodeksi.

Yhteistyöstä etuja SHG:n osakkaille ja jäsenille

Tästä nyt solmitusta yhteistyöstä hyötyvät myös SHG:n jäsenet ja osakkaat, sillä yhteistyön puitteissa kaikki SHG:n osakkaat ja jäsenet pääsevät majoittumaan Forenomilla normaalia edullisemmin.

Forenomilla on internet-varaustunnus SHG:lle. Tunnuksella varaamalla saat 10 % alennuksen Forenomin tarjoamista majoituspalveluista. Alennus on voimassa kaikissa Forenomin Aparthotelleissa, Hostelleissa ja koodilukollisissa asuntokohteissa 31.12.2018 asti.

Varaustunnus on SHGJA18.

Sopimushintaiset majoitukset ovat varattavissa Forenomin myyntipalvelusta puhelimitse, kun mainitset olevasi Suur-Helsingin Golfista, tai sähköpostitse sekä internetsivulta www.forenom.com.

Varaustunnus syötetään ennen maksamista varausta tehdessä kohtaan varaustunnus. Seuraavan päivän varaukset vain joko puhelimitse +358 20 198 3420 tai internetsivulta.

www.forenom.com