Suur-Helsingin Golf hakee reipasta caddiemasteria asiakaspalvelutehtäviin pelikaudelle 2023

Suur-Helsingin Golf hakee nyt reipasta ja palvelualtista 18 vuotta täyttänyttä henkilöä golfkentän caddiemaster asiakaspalvelutehtäviin. Tulet huolehtimaan asiakkaistamme niin paikanpäällä kuin puhelimessakin.

Suur-Helsingin Golfilla (SHG) on kaksi luonnonkaunista 18-reikäistä golfkenttää pääkaupunkiseudulla Pohjois-Espoossa Luukissa ja Lakistossa.

Seutulinjalla 345 pääset bussilla Vihdintietä pitkin kätevästi molemmille kentillemme suoraan Elielinaukiolta Helsingin keskustasta.

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen erikseen tarkemmin sovittavalle ajanjaksolle huhtikuusta lokakuulle. Toivomme, että pääsisit aloittamaan työt heti pelikauden alusta huhtikuussa.

Töitä tehdään 7 päivänä viikossa. Työvuoroja on 4-6/vko ja päivittäinen työaika on n. 6-8 tuntia työvuorosta riippuen. Työpisteinä ovat vaihtelevasti Luukin ja Lakiston klubitalot.

Toimenkuvan olennaisena osana ovat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät asiakaspalvelupisteellä ja puhelimitse, peliaikojen varaus, kassanhoito, ravintolan perustehtävät, pro-shopin tuotteiden myynti sekä muut pelaamiseen ja kilpailutapahtumiin liittyvät vaihtelevat työtehtävät.

Toivomme sinulta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä kiireisessäkin työrytmissä sekä joustavuutta ja aktiivista otetta työhön.

Golfin tuntemus ja kokemus caddiemaster-työskentelystä on eduksi, mutta ennen kaikkea reipas ja oikea asenne työhön ratkaisee. Tietotekniikan perustaidot (Word, Excel) on hyvä hallita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 28.2.2023 osoitteeseen: tuomas.salminen@shg.fi. Hakemuksia ei palauteta. Toimi nopeasti, sillä caddiemasterin paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse: tuomas.salminen@shg.fi tai 040 735 9191.