SHG:n osakemarkkinassa kuhinaa, annista enää 4 osaketta jäljellä

SHG:n uusien osakkeiden anti on päättymäisillään. Ensimmäinen 50 osakkeen erä meni alkuvuonna kaupaksi nopeasti ja sama meno on jatkunut syksyllä, kun annin loput 48 osaketta tuotiin myyntiin 29.9.2022. Jäljellä on enää 4 osaketta. Kannattaakin olla ripeä jos osakkuus SHG:n kentillä kiinnostaa.

Kuvassa Lakiston vaihtelevaa kenttää parhaimmillaan. SHG Oy on taloudellisesti vakaa golfyhtiö, ja se omistaa kaksi kenttää Luukin ja Lakiston Espoossa. Yhtiöllä ei ole velkaa ja nykyinen kustannusrakenne mahdollistaa kenttien vuotuisen ja pitkäjänteisen kehittämisen.


Osakkeet ovat myynnissä SHG:n verkkokaupassa

Osakekaupan teko käynnistyy verkkokaupassa, jossa 250 euron merkintähinta maksetaan. Tämän jälkeen toimisto on ostajaan yhteydessä, kaupat vahvistetaan kauppakirjalla ja ostaja saa osakkuutensa todisteeksi osakekirjan. Merkintähinnan makseneille toimitetaan asiasta tarkempaa tietoa.


Linkki verkkokauppaan


Osakeanti jatkaa SHG:n uuden strategian toteuttamista


Helmikuussa myyntiin tulleet 50 A-osaketta myytiin loppuun reilun kuukauden aikana ja nyt annin toisessa vaiheessa myyntiin tuotiin loput 48 A-osaketta, joista 44 on jo löytänyt uuden omistajan. Jos anti toteutuu täysimääräisesti, yhtiön kokonaisosakemäärä on sen jälkeen 1200, joka on myös nykyisen yhtiöjärjestyksen mukainen osakkeiden maksimimäärä.

SHG:n keskeisiä voimavaroja ovat aina olleet pitkäaikaisesti sitoutuneet pelaajat. Samanaikaisesti SHG:tä on pidetty avoimena ja uudet pelaajat ovat kokeneet, että SHG:hen on ollut helppo ja mukava tulla. Tavoitteena on, että yhteisöllisyys ja osakkuus kulkevat tulevaisuudessakin käsi kädessä. SHG:ssä uskotaan, että lajiin sitoutuvia pelaajia riittää ja että monelle heistä on tärkeää löytää juuri itselle sopiva yhteisö, jossa kokee olevansa arvostettu ja tervetullut.


Lisätietoja antaa:

Jarkko Raski, toimitusjohtaja, 050-4072166, jarkko.raski@shg.fi