Lähde mukaan SHG:n klubimatkalle Belekiin!

Matka järjestetään 5.11-12.11.2022. Matkan kohteena on Belekin Sueno Delux.

Sueno Golf Club koostuu kahdesta erilaisesta kentästä. Dunes on mukava klubikenttä, jossa on kuitenkin riittävästi luonnetta. Pines on haastavampi, ja sille on ominaista vahvasti muotoillut väylät sekä hyvin suojatut viheriöt.

Sueno Deluxen yleiset tilat ja hotellihuoneet ovat laadukkaat mutta ennen kaikkea viihtyisät. Hotellissa on panostettu erityisesti ravintolapalveluihin, ja pääravintolan lisäksi käytössäsi on sesongista riippuen 4-6 tasokasta á la carte -ravintolaa. Pelit ovat unlimited (kentän varaustilanteen mukaan) ja ennakkoon on varattu 5 kierrosta.

Tarkemmat tiedot matkan sisällöstä löydät alla olevasta lionkistä. Matkalle on vielä varattavissa 10 paikkaa. Matkan vetäjinä toimivat Markus Ervasti ja Jarkko Raski


Tarkat tiedot matkasta löydät tästäYksi Belekin mukavimmista ja tasokkaimmista paketeista. Sueno Deluxe sijaitsee kahden golfkentän keskellä ja all inclusive on myös voimassa golfklubilla.

Yksi Belekin mukavimmista ja tasokkaimmista paketeista. Sueno Deluxe sijaitsee kahden golfkentän keskellä ja all inclusive on myös voimassa golfklubilla.