Kesän ruuhkaisimmat viikot kentillämme osuvat kesäkuun alkuun.

Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla kentillämme on runsaasti toimintaa. Tiistaina 6.6. molemmat kentät ovat poikkeuksellisesti varattuina tapahtumille. Tästä johtuen SHG:läiset pääsevät tuona päivänä pelaamaan veloituksetta Espoo Golfin kentille.

SHG:n palveluiden kysyntä kasvaa

Kenttiemme kysyntä on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Tänä vuonna onkin tullut ennätyksellinen määrä kyselyitä ja tarjouspyyntöjä erilaisten tapahtumien järjestämiselle. Tämä on luonnollisesti positiivinen suuntaus kenttäyhtiön talouden kannalta, mutta samalla meille on kuitenkin tärkeintä, että SHG:n osakkaat ja pelioikeutetut pääsevät pelaamaan parhaimpina aikoina ja riittävän usein.

Globaali taloustilanne on haastava ja tuo omat vaikutuksensa myös SHG:n toimintaan. Koemme, että on tärkeää tasapainottaa kenttäyhtiömme taloudellista tilannetta mm. sillä, että kentillämme järjestetään tänä kesänä riittävästi ja aiempaa hieman enemmän tapahtumia. Samalla olemme tarkkoja sen kanssa, että molemmilla kentillä ei ole tapahtumia yhtäaikaisesti. Tällä haluamme varmistaa sen, että toinen kenttä on aina kokonaan vapaana pelaajillemme.

Tänä kesänä tässä on kuitenkin yksi poikkeus -tiistaina 6.6., sekä Luukissa, että Lakistossa on kumppanitapahtuma yhtäaikaisesti. Lakisto on suljettuna klo. 07:00-14:30 ja Luukki on suljettuna klo. 08:00-16:30. Tästä päällekkäisyydestä johtuen olemme sopineet Espoo Golfin kanssa, että SHG:n pelioikeutetut pääsevät pelaamaan maksutta EGS:n ja Gumbölen kentille tuona kyseisenä päivänä. Tiiajat voi varata Espoo Golfin caddiemasterin kautta 7 vrk etukäteen.

Toivottavasti tämä kesäkuun alun ruuhkaisuus ei häiritse liikaa kenenkään pelimahdollisuuksia ja kaikki pääsevät pelaamaan riittävän määrän kierroksia itselleen parhaiten sopivina aikoina.

Ystävällisin terveisin

SHG:n toimisto