Syksyn aamupakkaset vaikuttavat syyspelaamiseen

 

Kentät pidetään syksyn pakkasaamuina suljettuna, kunnes kenttien ruohopinnat sulavat. Pakkasen ”alle” jäävät aamun lähtöajat peruuntuvat. Muistathan, että Lakistossa ja Luukissa on syysaamuisin aina selvästi kylmempää kuin Kehä III sisäpuolella. Jäiselle tai kuuraiselle kentälle ei saa mennä pelamaan.

Syksyn etenemisen myötä ne taas tulevat: aamupakkaset. Kylminä pakkasaamuina kentät pidetään suljettuna niin pitkään kunnes kenttä ja varsinkin viheriöt sulavat ja kestävät taas pelaamisen.

Tämä vaihtoehto kannattaa pitää aina mielessä syksyisin aamuisia lähtöaikoja varatessa. Aamulla pelaamaan lähtiessä kannattaa aina tarkistaa SHG:n kotisivulta aamupakkastilanne kentällä.

Jos kenttä on aamupakkasten vuoksi suljettuna, myös sille ajalle varatut lähtöajat peruuntuvat.

Lakistossa ja Luukissa lämpötila on kylminä aamuina useita asteita viileämpää kuin Kehä III:sen sisäpuolella. Jos aamulla joudut puhdistamaan autosi ikkunoita kuurasta tai jäästä, on lähes varmaa, että Lakistossa ja Luukissa on viheriöt jäässä ja kenttä vielä kiinni.

Kylminä pakkasaamuina ykköstiillä on kenttä suljettu -kyltti kentän ollessa suljettuna ja kotisivulle päivitetään aktiivisesti tietoa kentän arvioidusta avaamisajasta. Kenttähenkilökunta päästää kyllä pelaajat kentälle heti, kun se on vain mahdollista.

Kuuraiselle ja jäiselle kentälle EI saa mennä pelaamaan.

Molemmilla kentillä lähdetään aamupakkasten jälkeen etuysiltä. Aamupakkasten jälkeen molemman kentän etuysin viheriöt sulavat nopeammin kun takaysillä.

Raikkaita syksyn pelikierroksia!