Pelaaja Ensin -jäsentyytyväisyyskyselyllä tärkeää tietoa pelikokemuksista kentillämme – seuraava kyselykierros 24.7.

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Suur-Helsingin Golfia. Mittaamme jäsentyytyväisyyttä Golfliiton ”Pelaaja Ensin” -asiakastyytyväisyyskyselyillä.

”Pelaaja Ensin” -tyytyväisyyskysely antaa mahdollisuuden hyödyntää pelaajiemme kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien pelaajiemme ja vieraspelaajien kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöamme sellaiseksi, että pelaajamme saavat Lakistossa ja Luukissa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk. Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kun kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Vastaustietoja ei anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulemme nyt 24.7. lähettämään jäsenkyselyn kolmasosalle jäsenistöstämme. Järjestelmä arpoo kyselyyn valittavat pelaajat sukupuolen, ikäjakauman sekä tasoituksen perusteella. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselyn pelikauden aikana.

Kun saat kyselyn sähköpostiisi, toivoisimme, että voisit vastata kyselyyn ja antaa samalla myös palautetta siitä, mitä mieltä olit kyselystä.